I wear glasses and I love it.

OPTIEK

Er zijn twee zaken die echt belangrijk zijn aan uw bril: zien en gezien worden. Een montuur is een belangrijk onderdeel van uw gezicht en dus ook van uw uitstraling.

Dorine is de bril- en contactlenzenspecialiste.

Als optometrist neemt Dorine de nodige testen af en geeft ze u professioneel, maar ook eerlijk advies bij het passen van de brillen. Bovendien zijn de oogtesten bij ons gratis.

Wij bieden u een uitgebreide collectie aan van monturen en zonnebrillen voor jong en oud, van klassiek, modern tot sportief.

Dit in alle prijsklassen. Ook zonnebrillen met aangepaste glazen op sterkte is bij ons te verkrijgen. Kortom, voor elk wat wils. Ons gamma contactlenzen zorgt voor gemak, comfort en veiligheid. Lenzen zijn op proef te verkrijgen.

Knoop het goed in de oren, u heeft maar 1 paar oren

In België kampen meer dan 1 miljoen mensen met een verminderd gehoor. Ervaart u dit ook? Weet dat u niet alleen bent en dat er hoorapparaten bestaan.

Slechthorendheid beïnvloedt ons communicatief vermogen, dus ook ons sociaal contact.

Maak een afspraak voor een gratis gehoortest. Onze audioloog geeft u deskundig en professioneel advies. Door regelmatige opleiding en bijscholing, kan zij u optimaal informeren en adviseren.

U krijgt een gratis gehoortest en advies, informatie over het gamma hoorapparaten en prijzen, een nazicht en reiniging van uw huidig apparaat.

Een greep uit onze merken:

Icoon Folder

Wordt geïnspireerd door onze digitale folder!

We stellen ons aanbod uitgebreid aan je voor via onze folder.
Kom hier meer te weten over onze merken.

EINDEJAARSFOLDER

Website gemaakt met door Social Taco